tämä on päiväkirjamaista tekstiä ajatuksissani avautuvista asioista aina sopivilla hetkillä. sivun alalaidasta voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta saat mielenkiintoisimmat päivitykset ja tietoja ajatusvoiman järjestämistä tapahtumista heti tuoreeltaan.

21.2.2006

Jännittävää kuinka julkilausutut toiveet voivat toteutua, sillä viimeisen päiväkirjamerkintäni jälkeen löysin Balletonen, josta sattui juuri seuraavalla viikolla olemaan ohjaajakoulutus Helsingissä – ensimmäinen sellainen Euroopassa – johon minä sitten onnistuin pääsemään. Nyt siis alan maaliskuun alusta alkaen levittämään innostustani ”aikuisten satubaletista” ja toivon löytäväni muitakin innostuneita kokeilemaan tätä uutta lajia.

Päiväkirjaan kirjoitteluni ei ole ollut kovin aktiivista. Ehkäpä ajatus oman päiväkirjan jakamisesta kenen tahansa lukijan kanssa rajoittaa asioita, joita haluan siihen kirjoittaa.. Tunnen paljon tapahtuneen elämässäni taas tämän reilun kuukauden kuluessa – ei mitään suurta ja ulkoisesti näkyvää, mutta oman ajattelumaailmani muutoksia, jotka sitten lopulta johtavat niihin suurimpiin muutoksiin elämässämme. Minä haen uutta suuntaa ja tunnen sen jollain lailla alkavan hahmottua eteeni, kunhan vain uskallan päästää irti kaikesta vanhasta, joka vie vielä tilaa uudelta tulla. Lintujen laulussa kuuluu jo kevättä – aloittakaamme siis jo kevät mielessämme ja antakaamme vielä hennoille uusille versoille sisällämme tilaisuus kasvaa ja vahvistua. Elämä on mahdollisuuksia täynnä, kun vain alamme avoimin silmin katsella ympärillemme ja hyväksymme itsemme sellaisena kuin olemme – yrittämättä olla mitään sen enempää ja kuvittelematta muiden meiltä mitään sen kummempaa vaativan.


Tilaa uutiskirje sähköpostiin: