tämä on päiväkirjamaista tekstiä ajatuksissani avautuvista asioista aina sopivilla hetkillä. sivun alalaidasta voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta saat mielenkiintoisimmat päivitykset ja tietoja ajatusvoiman järjestämistä tapahtumista heti tuoreeltaan.

2.3.2006

Tänään tunsin olevani kehossani ihan varpaanpäissäni asti.

Pääsin pois ajatuksistani, päästäni, mihin minä kuten monet muutkin ihmiset niin kovin usein tunnumme pakenevan pois aistimasta kehomme olotiloja. Läsnäoloa omassa kehossa, sitähän se oli – levollinen olo, jossa ympäristön tapahtumat lipuvat ohitse vaikuttamatta suuremmin omaan olotilaani - tietoisuus siitä, että se mitä olen riittää. Ei minun tarvitse yrittää olla yhtään mitään, koska olen juuri se, mitä minun pitääkin tällä hetkellä olla. Ei ole muuta todellisuutta, on vain tämä hetki. Mennyt on mennyttä, tuleva on tulevaa, mutta jonain hetkenä kaikki hetket ovat nykyhetkiä ja se nykyhetki on ainut johon voin vaikuttaa. Juuri tässä hetkessä voin muuttaa kaiken, voin määritellä itseni uudelleen, jos niin tahdon. Voin päästää irti egostani, hylätä kaiken yrittämisen, olla vain aito oma itseni uskoen omiin kykyihini ja intuitiooni. Maailma kuljettaa minua – juuri sinne mihin minun on tarkoitus mennä, kunhan vain annan sen virran viedä pyristelemättä pienin voimineni sitä vastaan.

Tämä kokemus syntyi Nia-tunnilla jolla annoin virran vain viedä – Alpha Omega, alku ja loppu, loputon kiertokulku, joka on alkanut ennen minua ja jatkuu minun jälkeeni. Minä olen vain ohikiitävä hetki. Nyt. Seuraavassa hetkessä se on joku muu. Ja minä olen jossain muualla, kaikkialla tai sitten en missään. Ja lopulta - merkityksetöntä - vain ohikiitävä hetki. Ja silti - se hetki voi muuttaa kaiken.


Tilaa uutiskirje sähköpostiin: