tämä on päiväkirjamaista tekstiä ajatuksissani avautuvista asioista aina sopivilla hetkillä. sivun alalaidasta voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta saat mielenkiintoisimmat päivitykset ja tietoja ajatusvoiman järjestämistä tapahtumista heti tuoreeltaan.

20.6.2006

Tämän illan Nia-tunnin voimakkaasta energiasta päättelen huomisen kesäpäiväntasauksen todella antaa valostaan voimaa meille ihmisille. Toivottavasti joku muukin sen aisti. Koin vahvan yhteyden naiseuteen, eri ikäisten naisten kokoontuessa yhteen, olemaan yhdessä, kommunikoimaan toistensa kanssa, ellei sanallisesti niin kehon liikkeillä.

Luin tänään tutkimusta naisten aikuiskoulutukseen tulon syistä ja vaikutuksista. Tutkija oli raporttinsa lopussa lainannut hienoa Irja Askolan kirjoittamaa runoa rohkeista, viisaista naisista ja tunsin Nia-tunnin lopulla tarvetta lukea tuon runon näille rohkeille ja viisaille naisille. Lukiessani käteni alkoivat lähes täristä tajutessani minkä kunniatehtävän itselleni omin lupineni otinkaan – entisaikaan varmasti vain tietäjänainen olisi saanut sanaisen arkkunsa avata yhteisön edessä. Mutta minä valitsin tehdä niin, keneltäkään kysymättä – kuten Nia-kouluttajamme Ann Christensen sanoo ”I chose to do..”

Niin meidän naisten tulisi useammin tehdä: päättää mitä haluamme ja sitten vain tehdä se epäilemättä kykyjämme ja pohtimatta mitä muut siitä ajattelevat. Niin toimii rohkea, viisas nainen.


Tilaa uutiskirje sähköpostiin: