tämä on päiväkirjamaista tekstiä ajatuksissani avautuvista asioista aina sopivilla hetkillä. sivun alalaidasta voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta saat mielenkiintoisimmat päivitykset ja tietoja ajatusvoiman järjestämistä tapahtumista heti tuoreeltaan.

6.9.2007

Syksy on pimentänyt valoisat kesäyöt, joita voisin kuunnella loputtomiin. Surullinen tuuli kulkee puissa ja minun on kylmä – ilmeisesti kevään lapsi ei koskaan opi sovinnolla hyväksymään kesän loppumista, vaikka syksy on täynnä uusia alkuja ja kaikkea mielenkiintoista. Kesä on minulle silti aika, jolloin oikeasti tunnen eläväni, mieluiten paljain jaloin suoraan kosketuksissa maaäidin kamaraan. Siksi kai en ole päiväkirjaanikaan kirjoittanut, kun olen kaiken mahdollisen ajan viettänyt mökillä pois kaikkien sähkölaitteiden vaikutuspiiristä. Luonto on puhunut minulle vahvasti ja voin sanoa olleeni onnellinen istuessani aamuisin mökin portailla puurokuppini kanssa merelle tuijottaen – en ole todellakaan kaivannut aamu-tv:tä tai päivän lehteä, kun edessäni on koko maailman kauneus. Tosin en näitä monen ihmisen aamu-ystäviä juuri talvisaikaankaan tapaa..

Tänään koin jonkinlaisen herätyksen hakiessani pyöräni Valonkodin takapihalta, jonne joku ohikulkija oli heittänyt jäätelöpaperit aidan ylitse. Poimin paperit päättäen viedä ne roskikseen ja tajusin samalla kuinka pienillä teoilla tämä maailma lopulta rakennetaan. Jos meistä jokainen suhtautuu välinpitämättömästi ympäristöönsä, niin tämä maapallo tuhoutuu hyvin nopeaan, mutta onneksi on vielä niitä ihmisiä, jotka jaksavat uskoa siihen, että tästä planeetasta kannattaa yrittää huolehtia. Kuinka hyvä paikka tästä tulisikaan, jos kaikki jakaisivat tulevaisuudenuskon ja vieläpä ajatuksen siitä, että positiivisella asenteella pääsee korkeankin aidan ylitse ja rakkaus voittaa kaiken. Nämä ovat ajatuksia, joille moni ihminen hymähtää kyynisesti ja silti ne ovat elämän perustotuuksia – vaikka tämä on tietysti vain minun näkemykseni ja toiveeni todellisuudelle. Kaikesta huolimatta toivon maailmankaikkeuden kuulevan toiveeni.


Tilaa uutiskirje sähköpostiin: