tämä on päiväkirjamaista tekstiä ajatuksissani avautuvista asioista aina sopivilla hetkillä. sivun alalaidasta voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta saat mielenkiintoisimmat päivitykset ja tietoja ajatusvoiman järjestämistä tapahtumista heti tuoreeltaan.

31.12.2011

Vuosi 2011 on saapunut päätökseen. Minusta tuntuu kuin olisin polkenut paikoillani koko tämän vuoden, vaikka tosiasiassa elämässäni on tapahtunut paljon. Paikallaan polkemista on toki ollut se, että edellisvuoden jatkuvan reissaamisen jälkeen olen ollut paljon paikoillani, mikä on saanut minut sisäistämään edellisvuoden kokemukset syvemmin. Pysähtyminen on joskus tuskallista, kun pitää tosissaan katsoa omaa todellisuuttaan silmästä silmään. Minusta tuntuu usein kuin eläisin useammassa todellisuudessa yht’aikaa – siis koen sen mikä minun ympärilläni on todellista, mutta samanaikaisesti olen tietoinen monista maailmassa vallitsevista todellisuuksista, joita tietysti on lukematon määrä. Tämä todellisuuden moniulotteisuus tuntuu välillä raskaalta, vaikka toisaalta tiedän sen avartavan ymmärtämystäni ja olen kiitollinen niistä kasvun paikoista, jotka ovat minulle avanneet nämä moninaiset näkökulmat.

Tämän vuoden päättyessä elämässäni samalla selkeästi päättyy yksi vaihe. Se on toisaalta innostavaa ja toisaalta pelottavaa, koska tunnen kuin olisin ottamassa seuraavaa askelta tietämättä mihin se johtaa. Kahden vuoden sopimukseni avustustyöntekijänä päättyy heti vuoden alussa, joten olen taas Ajatusvoiman varassa, eikä sen tulevaisuus ole vielä avautunut silmieni eteen. Joka tapauksessa olen luottavainen siitä, että vuosi 2012 tuo paljon uusia mahdollisuuksia, ihmisten tietoisuuden kohoamista monilla eri alueilla ja pyyteettömän rakkauden lisääntymistä maailmassa. Toivon maapallon lunastavan paikkansa valon planeettana ihmisten lisääntyneen ymmärtämyksen ja suvaitsevaisuuden myötä. Onnellista alkua siis valon vuodelle 2012.


Tilaa uutiskirje sähköpostiin: