tämä on päiväkirjamaista tekstiä ajatuksissani avautuvista asioista aina sopivilla hetkillä. sivun alalaidasta voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta saat mielenkiintoisimmat päivitykset ja tietoja ajatusvoiman järjestämistä tapahtumista heti tuoreeltaan.

19.10.2008

Sadun päivänä koin satumaista tunnelmaa, kun kuun valossa pääsin saunan lämmöstä kulkemaan laiturille ja sieltä meren viileään syliin – tämä on ollut minulle varsinainen kuutamoviikko, koska täysikuu paistaa suoraan sänkyyni ja keskiviikko-aamuna herätin itseni pulahtamalla kuunsillalla aamu-uinnille heti klo 6 jälkeen. Enää en ihmettele viime viikonloppuna nostamaani Afrodite-korttia – kuun valon feminiininen voima kun kuulemma lisääntyy veden lähellä ja meri on minulle alkukotini. Toivon näiden kylmien kylpyjen karaisevan minua talven varalle pitäen flunssan poikaset poissa.

Tämä on ollut kokemuksellisesti vahva viikko, sillä viime viikonlopun ryhmäprosessi-koulutus toi minulle uusia oivalluksia omista toimintatavoistani ja alkuviikolla pääsin osalliseksi Nia White Beltin opeista, mikä tuntui olevan kuin ihanteellisen lämpöistä kasteluvettä kuivuneelle kasville. Freedance-session jälkeen en pysynyt paikallani musiikkia kuullessani kun kahvilassa valmistauduin illan kurssin vetämiseen – on mahtava tunne joutua rytmien valtaan niin, että kadottaa itsensä, tai ainakin saa harhautettua apinamielensä onnellisten tunnetilojen valtaan.. Onko mitään tärkeämpää kuin tuntea itsensä onnelliseksi tässä hetkessä?


Tilaa uutiskirje sähköpostiin: