tämä on päiväkirjamaista tekstiä ajatuksissani avautuvista asioista aina sopivilla hetkillä. sivun alalaidasta voit tilata sähköpostiisi uutiskirjeen, jonka kautta saat mielenkiintoisimmat päivitykset ja tietoja ajatusvoiman järjestämistä tapahtumista heti tuoreeltaan.

7.1.2013

Elämä on tuonut minut talviseen Äkäslompoloon - siihen seitsemän tunturin ympäröimään Lapin kylään, joka on vetänyt minua puoleensa jo vuosia, mutta jossa aiemmin olen vieraillut vain kesä- ja syysaikaan. Henkeäni haukkoen olen nyt talvessa ihaillut päivien valoisien tuntien pastellisävyjä ja taivaan tummuessa syttyvää tunturien maagista hohdetta. Tämä todellakin on tähän aikaan vuodesta puhtaan lumen ja jään maa, joka tuntuu syväpuhdistavan meissä niin energian kuin mielenkin.

Lähtöni tänne tapahtui nopeasti. Joulun alusviikolla Helsingin keskusta alkoi ahdistaa minua niin, että sisäinen ääneni sanoi tahtovansa sieltä pois. Päästyäni mökille joulun viettoon törmäsin viestiin, jossa samassa energiaparantajakoulutuksessa oleva nainen etsi yhteistyökumppania Äkäslompoloon. Soitin tälle naiselle ja olin heti valmis lähtemään - kahdessa viikossa elämäni Helsingissä oli paketoitu, autoni pakattu ja matka pohjoiseen saattoi alkaa.

Nyt olen siis tässä, pakkasen ja lumen keskellä rakentamassa uutta elämää. Hoitohuone on jo sisustettu ja ensimmäiset ryhmärentoutukset on sovittu ensi viikolle. Muutakin ohjelmaa on kehittymässä ja tahdon siksi toivottaa kaikki itsensä tai syvemmän sisäisen rauhan etsijät sydämellisesti tervetulleiksi tänne. Täällä luonnon keskellä hitaammassa rytmissä on helppoa olla sydän avoimena hyväksyvän rakkauden virtaukselle, joka parantaa sekä meitä itseämme, että ympäristöämme. Jos tahdot vahvistusta omalle virtauksellesi, niin voin lähettää sinulle etähoitoa näistä Lapin energioista - kerro siis jos tahdot oman lähetyksesi vielä tämän tekstin mukana tulevien luonnon voimien lisäksi. Tunne, että sinä itse sydämessäsi olet valo ja rakkaus.Tilaa uutiskirje sähköpostiin: