energiahoito

me ihmiset olemme pohjimmiltamme värähtelyä. erilaiset arjen tapahtumat ja ympäristömme stressaavat tekijät saattavat pikkuhiljaa aiheuttaa häiriöitä tähän värähtelyyn ja energiahoidon tarkoituksena on palauttaa se harmoniselle tasolle - sellaiseksi kuin se meillä syntyessämme luonnostaan on.

energiahoidossani yhdistän luonnonläheisen shamanistisen perinteen oppeja korkeisiin enkeli-energioihin, mikä auttaa asiakkaan energiakehoa puhdistumaan ja latautumaan hyvin monella tasolla. olen suorassa yhteydessä maailmankaikkeuden hyväksyvän rakkauden parantavaan voimaan ja tunnen usein valon auttajien läsnäolon vahvana virrattaessani tätä energiaa.

energiahoidoissani käytän käsillä parantamisen lisäksi tilanteen mukaan ääniä ja puhdistavia kristalleja. teen ja aktivoin myös symbolipaketteja asiakkaan toivomaa tarkoitusta varten.

yhtenä erityishoitona teen hara-hoitoa, joka vahvistaa kehomme keskilinjausta ja näin vakauttaa sekä fyysistä, että henkistä tasapainoamme ja selkiyttää mieltämme esim. valintatilanteissa.

energiahoidon hinta on 60 e (pienituloisille 50 e) ja se kestää n. tunnin.

etäenergiahoito ja symbolipakettien teko onnistuu myös ilman fyysistä kohtaamista. tällöin luon yhteyden energiaasi keskustelemalla hoidon tarpeestasi ja siihen liittyvistä toiveistasi joko puhelimitse / skypen välityksellä tai sähköpostitse. hoitoa tehdessäni minulle usein näyttäytyy asioita, jotka kirjaan ylös ja saat näistä tiedon hoidon jälkeen, jotta voit tunnustella tuovatko ne sinulle lisää selkeyttä tilanteeseen. hoidon ajankohta kannattaa sopia niin, että saat ottaa sen vastaan omassa rauhassasi ja tunnustella herättääkö se sinussa jotakin. hoitoon voi myös turvallisesti nukahtaa ja saada selkiytystä omassa unimaailmassaan. etähoidon hinta on nyt tarjouksessa vain 30 e.