ajatusvoiman vastaanotto on Kaarinan Piispanristillä osoitteessa Piispanristintie 2 C 24:
tarjolla on rosen-kehoterapia, energiahoito, nlp coaching ja tunnetaideterapia.

nyt saatavana edulliseen hintaan myös vyöhyketerapian harjoitushoitoja, jotka refleksologian opintojeni tässä vaiheessa keskittyvät jalkoihin. jalkojen heijastepisteet tarjoavat hyvät mahdollisuudet tasapainottaa monia kehon toimintoja, purkaa stressiä, aktivoida nestekiertoa ja rentouttaa koko kehoa.

ajanvaraus osoitteesta www.vello.fi/ajatusvoima

huolehdin tarkkaan hygieniasta ja omasta terveydestäni, joten teethän sinäkin samoin ja vältät tulemasta hoitoon kipeänä.

edelleen saatavissa myös etäenergiahoitoja sekä nlp coachausta puhelimitse tai videoyhteydellä, tarjoushintaan 30 € /tunti. otathan yhteyttä satu.elina (at) ajatusvoima.com tai puh. 050-431 1034 sopiaksesi ajan tai jos tahdot jostain palvelustani lisätietoja. 

jos tahdot saada tietoa ajatusvoiman tulevista kuulumisista tai järjestämistä tapahtumista sähköpostiisi, niin tilaa uutiskirje tajunnanvirtaa-sivun alalaidasta. voit seurata ajatusvoiman tapahtumia myös tykkäämäällä ajatusvoiman sivusta facebookissa. lisää satu elinan ajatuksia pääsee lukemaan blogista osoitteessa ajatusvoima.home.blog